Rólunk - kép

Rólunk

Body:

A Visual Station weblapkészítő vállalkozás 2011. augusztusában indult útjára. Kis csapatunk eltökélt célja, hogy bárki számára elérhető áron kínáljon honlapot, mindezt a legnagyobb körültekintéssel, maximálisan a megrendelő igényei szerint.

Weblapjaink nagy része drupal alapú, amelynek minden előnyét ki tudjuk használni. A rendszer rendkívül felhasználóbarát, így bárki képes kismértékben módosítani rajta, úgy bejegyzéseket létrehozni.

Ennek a technológiának a magas szintű ismerete segít bennünket, hogy nagyon rövid határidőkkel dolgozzunk. A rendszer pedig annyira testre szabható, hogy gyakorlatilag bármit meg tudunk csinálni vele. Ha Ön úgy dönt hónapokkal később, hogy még egy fórumra is szüksége van, nem kell az egész weblapot elölről felépíteni. Mindössze néhány napos munkával Önnek egy minden igényt kielégítő fóruma lesz. A változtatásokhoz még csak be sem kell zárnia az oldalt, a látogatók nem fognak semmilyen negatív hatást érzékelni.

A drupal rendszer támogatja a többféle kinézetet, ezért ha Ön megunta weblapja jelenlegi ruháját, gyorsan és könnyedén módosíthatja vagy teljesen lecserélheti.

Munkáink nem merülnek ki csupán weblapok gyártásában. Cégünk különleges ajánlatokat is tartogat az Ön számára. Ha elégedett jelenlegi honlapjával, de nem elégedett annak látogatottságával, ebben is segítünk. Mindenki szeretne előrébb kerülni a Google keresőben. A keresőoptimalizációs technikáinknak köszönhetően ki tudjuk hozni a maximumot az Ön oldalából anélkül, hogy lényegesen módosítanunk kellene.

Rendszergazdai munkákat szintén vállalunk. Ha Önnek egy működő kisvállalati hálózatra van szüksége, bízza ránk bátran ennek kiépítését. Több éves rendszergazdai tapasztalatunk segít abban, hogy egy minden igényt kielégítő hálózatot építsünk ki cége számára.

Ügyfeleink részére számítógép összeszerelést, karbantartást, bővítést is ajánlunk. Ha megmagyarázhatatlan okok miatt lassú a gépe, esetleg egy új megvásárlásán töri a fejét, de nem tud dönteni, forduljon hozzánk. Meglévő gépét karbantartjuk, igény esetén fejlesztjük.

Dátum:
2023-02-07 21:15:20

footi

kapcsolat

munkáink

árajánlat

kezdőlap

Kapcsolat Munkáink Egyedi árajánlat Kezdőlap