Szolgáltatásaink - kép

Szolgáltatásaink

Body:

Weblapkészítés
A magánszemélyektől egészen a multi cégekig kínálunk weblapot a piac összes szereplőjének. Gyorsan, igényesen, pontosan dolgozunk, mindig az Ön érdekeit tartva szem előtt. Az áraink rendkívül kedvezőek, ingyenes karbantartást biztosítunk egy teljes éven keresztül. Kérem tekintse meg referenciáinkat.


Weblap bővítés, támogatás, karbantartás
Ha Ön már rendelkezik weboldallal és csak apróbb módosításokat szeretne, bátran forduljon hozzánk. A látogatók elvárják, hogy mindig friss és naprakész információt kapjanak. Az elavult webes technológiákat végleg száműzni kell, hogy mindig ki tudjuk elégíteni ügyfeleink igényeit. Ezen szolgáltatásunk a tanácsadástól egészen egy vadonatúj weblap építéséig mindenre kiterjed.
 

Keresőoptimalizálás
Nagyszerűen kinéző weboldala van, mégis alig látogatják? Ebben is tudunk segíteni. Nagyon sok apróságon múlik, hogy napjaink népszerű keresőiben milyen pozíciót foglalunk el. Minél hátrébb vagyunk a rangsorban, annál kevesebben fogják megtalálni az oldalt, hiszen aki gyors információszerzésre vágyik nem fog tovább olvasni néhány találatnál. Mi segítünk Önnek abban, hogy weboldala a lehető legjobb helyen szerepeljen a keresőkben.


Hálózatépítés
Számítógépes hálózatok kiépítését vállaljuk, legyen szó akár két számítógépről és egy nyomtatóról, vagy több száz masináról. Egy iroda életének fontos részét képezik a számítógépek. A gyors és hatékony munka érdekében hálózat kiépítése javasolt az eszközök között, hogy bárki bárhonnan tudjon nyomtatni, hozzáférni a távoli gépen tárolt fájlokhoz. Akár okostelefonról is megteheti mindezt több száz kilométer távolságból is.


Számítógép összeszerelés, bővítés, karbantartás
Ha rakoncátlankodik a gépe, minden ok nélkül lefagy vagy perceket kell várni egy állomány megnyitására, keressen fel minket és segítünk. Számítógépek karbantartását vállaljuk rövid határidővel, hogy Önnek minél kevesebb időt kelljen töltenie munkaeszköze nélkül. Kérésre díjmentesen házhoz megyünk és akár néhány óra alatt rendbe tesszük gépét. Szolgáltatásunk arra is kiterjed, ha bővíteni szeretné számítógépét új eszközökkel, esetleg tanácsot kér a helyes működés beállításához.


3D virtuális túrák készítése
Egyetlen képgaléria sem érhet fel egy virtuális túra adta élménnyel. Virtuális túráink segítségével a térben Ön ugyanúgy körülnézhet, mintha személyesen a helyszínen lenne. Az egér segítségével a kívánt irányba fordíthatja a nézetet. Bármilyen hirdetésnél, fényképnél, animációnál látványosabb és közvetlenebb. Rendkívül egyszerű a kezelhetősége, bármilyen honlapra beilleszthető. A HTML5 támogatásnak köszönhetően Apple termékeken is megtekinthető.

Dátum:
2023-02-07 21:02:13

footi

kapcsolat

munkáink

árajánlat

kezdőlap

Kapcsolat Munkáink Egyedi árajánlat Kezdőlap